Promidžbeni film TZ Dubrovačko-neretvanske županije – Dubrovnik Riviera, osvojio drugo mjesto u kategoriji “Regionalni film” na ITB-u 2019.
Na vodećem svjetskom turističkom sajmu – ITB sajmu u Berlinu, na održanoj ceremoniji dodjele nagrada filmskog festivala “The Golden City Gate” u Berlinu tri naša promotivna filma osvojila su nagrade. Od prijavljenih 148 promotivnih filmova poznatih destinacija iz cijelog svijeta, ukupno je dodijeljeno 103 nagrade u raznim kategorijama. Tako je novi promidžbeni film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije – Dubrovnik Riviera, osvojio drugo mjesto u kategoriji “Regionalni film” , a treće mjesto u istoj kategoriji osvojila je Turistička zajednica Ličko-senjske županije za nedavno predstavljeni promo film. Promotivni film “We love Zagreb” TZG Zagreba osvojio je drugo mjesto u kategoriji ” City International”.

Novi promotivni film Dubrovačko – neretvanske županije film je Turističke zajednice grada Dubrovnika „Dubrovnik & Time“.  Nagradu u Berlinu primio je Vladimir Bakić direktor Dubrovnik rivijera -  Berlin ITB 2019.
VIDEO: Razgovor Vladimir Bakić direktor Dubrovnik rivijera -  Berlin ITB 2019.

Nakon 13. osvojenih nagrada diljem svijeta bio je i izabran među 10 najboljih turističkih filmova na svijetu.
A momčad koja pobjeđuje se ne mijenja – nepisano je pravilo u sportu, a svakako ga možemo primijeniti i u svakodnevnom poslovanju. Tako je i TZ Dubrovačko-neretvanske županije svoje povjerenje za novi promotivni film dala Baludiči Film iz Zagreba, koji su zaslužni za veliki uspjeh i promociju kako Dubrovačko – neretvanske županije tako i Hrvatske kroz gore navedeni promotivni film.

Film je snimljen pod redateljskom palicom  Herve Tirmarchea i producentice Spomenke Saraga, koji gledatelje i potencijalne turiste vodi u jednu zaista opuštajuću i zanimljivu šetnju Dubrovačkom rivijerom.

U filmu u trajanju od četiri minute skladno se isprepliću autentična gastronomija, čarobne plaže naših otoka, prirodne ljepote, eno-gastronomija, sport i rekreacija, zabava, kulturno-povijesna baština te sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate kod mnogobrojnih turista svih generacija.
“S ovim promotivnim filmom cilj je bio prikazati integrirane turističke proizvode i rivijeru koja opušta, koja je zabavna, potiče gosta da upozna tradiciju,a  istovremeno se osjeća dobro, kao što poručuje i sam tekst glazbe koja prati film „Good, good day…“ istaknula je Spomenka Saraga iz Balduči  Filma.

Video vijesti

Najave i termini