Hvarani se ujedinili u jedinstvenu Turističku zajednicu TZ Hvar  te vijest obznanili na ITB-u u Berlinu 2019.
Koncept jedinstvene Destination management company - DMO otoka Hvara, predstavljen na sajmu turizma ITB-u 2019. u Berlinu, trebao bi pomoći boljoj promociji prepoznatljivog turističkog branda  otoka Hvara na svjetskom tržištu. Ideja zajedničkog udruživanja turističkih zajednica otoka Hvara u jedinstvenu „Destination management company – DMO otok Hvar predstavljena je 07.03.2019 na ITB sajmu u Berlinu, s ciljem dodatnog osnaživanja prepoznatljivog turističkog brenda otoka Hvara na svjetskom tržištu. Predstavljanju su uz gradonačelnika Hvara Rikarda Novaka, gradonačelnika Staroga Grada Antonija Škarpu i načelnika općine Jelsa Nikšu Peronju, nazočili i predstavnici otočkih turističkih zajednica, uz podršku župana Splitsko-dalmatinskog Blaženka Bobana i direktora Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joška Stelle.
VIDEO - Turističke zajednice otoka Hvar ujedinile se u jedinstvenu Turističku zajednicu TZ otoka Hvar.


Izaslanstvo Grada Hvara i Turističke zajednice Hvara na svjetskom turističkom sajmu u Berlinu promoviralo je i obljetnicu 150 godina organiziranog turizma u gradu Hvaru. Uz pjesmu klape Pharia i okuse otoka, na promociji je predstavljen i okvirni program proslave u Hvaru do kraja 2019. godine. Središnja proslava odvijat će se od 10. do 15. svibnja, a gotovo sve manifestacije Grada Hvara, Turističke zajednice, gradskih ustanova i udruga ove godine će biti u znaku velike obljetnice.
FOTO GALERIJA - Hvarani se ujedinili u jedinstvenu Turističku zajednicu TZ Hvar  te vijest obznanili na ITB-u u Berlinu 2019.

Video vijesti

Najave i termini