(Video-Foto) Prijem nadbiskupa Nikole Eterovića veleposlanika Pape Franje u Njemačkoj za Nikoldan 2022.
Nikola Eterović hrvatski nadbiskup koji je od 21. rujna 2013. apostolski nuncij u SR Njemačkoj, priredio je prijam za Nikoldan 2022. u prostorijama nuncijature u Berlinu, gdje se odazvalo oko 200 uzvanika.

(Video-Foto) Nikolinje u HKM Berlin 2022.
Sveti Nikola jedan od najdražih svetaca mladih Hrvata u Njemačkoj i ove godine je obišao brojnu hrvatsku djecu, treće generacije Hrvata koji žive u Njemačkoj, koji uče hrvatski jezik paralelno s njemačkim i rado pohađaju svete Mise na jeziku svojih roditelja, što im ostaje još jedina značajna poveznica, između rodne Njemačke i voljenih domovina Hrvatske i BiH.

(Video-Foto) Božićni domjenak veleposlanstav RH u SR Njemačkoj uz nazočnost Državnog tajnika Zvonka Milasa.
Božićni domjenk i svečani prijem u organizaciji Veleposlanstva RH u SR Njemačkoj održan je u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Berlinu.
Na poziv veleposlanika RH u SR Njemačkoj Gordana Bakote odazvalo se oko 150 uzvanika predstavnika javnog, društvenog, kulturnog, političkog i vjerskog života i rada Hrvata u Berlinu i SR Njemačkoj. 

Leon Mate Ćuk – Mladi Hrvat iz Berlina debitirao na vratima prve momčadi bundesligaša Hertha BSC Berlin.
19 godišnji Leon Mate Ćuk, mladi vratar hrvatskih korijena, nedavno je debitirao na vratima prve momčadi nogometnog bundesligaša Hertha BSC iz Berlina.

Novi broj: Berlinski magazin 236
Berlinski magazin – Broj 236  Prosinac / Dezember - 12- 2022.

Stuttgart: 12. Topas Z – Monroe Cup - Malonogometni turnir u Stuttgartu.
U Stuttgartu se održava sredinom siječnja 2023. Jedan od najvećih njemačkih malonogometnih turnira. Tradicionalni turnir na kojem nastupaju ekipe iz cijele Njemačke, Austrije, Švicarske, Hrvatske, BiH i Srbije odigravat će se 14. i 15. siječnja 2023. godine.
Ovo je već 12. izdanje ovog malonogometnog turnira, a u ovom izdanju sudjelovat će maksimalno 32 ekipe, kazao nam je organizator ovog prestižnog turnira, Zoran Primorac iz Stuttgarta.

Video vijesti

Najave i termini