RTV HB | Kompas: Otkrivamo zašto je proizvodnja oružja u Federaciji obavijena velom tajne
Džambas za Kompas: Komšićev napad na predsjednika Macrona je kafanska politika – dno dna.

Izaslanica HDZ-a BiH u Domu naroda Parlamenta F BiH Zdenka Džambas u emisiji Kompas RTV-a Herceg-Bosne je kazala kako je napad bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića na predsjednika Francuske Republike Emmanuela Macrona kafanska politika.

Novi broj: Berlinski magazin – Broj 225.
Berlinski magazin – Broj 225   Prosinac 12 - 2021.

RTV HB - Ilija Cvitanović za Kompas: Na idućim izborima Hrvati će sami izabrati svoga člana
Predsjedništva.
Predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović u emisiji Kompas RTV-a Herceg-Bosne je kazao kako će
Hrvati sami na idućim izborima izabrati svoga člana Predsjedništva BiH.

(VIDEO + FOTO) Zapaljena vrata i razbijena stakla ureda Klare Schedlich (Die Grüne) zastupnice hrvatskih korijena u Berlinskom parlamentu.
Vandalski čin paljenja ulaznih vrata i razbijanja stakla na prozoru na ureda  zastupnice u Berlinskom zastupničkom Domu, članice zelenih Klare Schedlich (Die Grüne), treći je napad u nizu na prostor u kojem radi Klara Schedlich, najmlađa zastupnica u novom sazivu Berlinskog parlamenta.  Klara Schedlich ima 21 godinu i njezina obitelj potječe iz Splita.

Livno: Održana treća Kulturno vjerska baština Hrvata BiH-Vratimo nadu zavičaju.
Hrvatska matica iseljenika i KUD Rudine župa Vidoši – Livno, pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Hrvatske, Vlade Hercegbosanske županije i Grada Livno, organizirali su kulturno-vjersku manifestaciju Hrvata u Bosni i Hercegovini pod nazivom "Vratimo nadu zavičaju", koja će je održana od 19. do 21. studenoga.

(Video + Foto)  BERLIN: „Njegova žena“ - Promocija romana autorice Marijane Dokoze.
Na početku promocije autoricu romana i sve nazočne pozdravio je veleposlanik RH u SR Njemačkoj Gordan Bakota. Naglasio je kako mu je drago da će nazočni direktno čuti od autorice o čemu piše i koliko je ova tema interesantna za naše društvo.

Video vijesti

Najave i termini