Nikola Eterović  hrvatski nadbiskup koji je od 21. rujna 2013. apostolski nuncij u Njemačkoj, priredio je još jedan prijam za Nikoldan 2017. U prostorijama nuncijature u Berlinu odazvalo se oko 200 posjetitelja, koje je u pozdravnom govoru pozdravio papin veleposlanik u SR Njemačkoj nadpiskup Eterović a potom i Berlinski nadbiskup mons. Heiner Koch.

Berlinski nadbiskup Dr. Heiner Koch ukazao je na veliku odgovorsnost vjernika u svakodnevnom životu i zahvalio se nazočnima na predanoj svakodnevnoj službi. Naglasio je kako se riječ Nikola tvori se od riječi pobjeda i narod.

Pogledajte video zapis: Prijem nadbiskupa Eterovića povodom Nikoldana 2017.Apostolski nuncij nadbiskup dr. Nikola Eterović u pozdravnom govoru pozdravio je cijenjenu subraću svećenike, đakone,redovnike, časne sestre redovnice i sve druge nazočne uzvanike.

Nadbiskup Eterović govorio je o životu, radu i dijelu Svetog Nikole.Zahvalio je nazočnima na odazivu u prostorije nuncijature i spremnosti da zajedno obilježe Nikoldan 2017. Pozdravljam vas sve skupa u ime Svetog Oca Pape Franje čiju čast imam da ga zatupam u Saveznoj Republici Njemačkoj, kazao je između ostaloga nadbiskup Eterović....

Opširnije u Berlinskom magazinu BM 184

Pogledajte foto galeriju:Prijem nadbiskupa Eterovića povodom Nikoldana 2017.

Video vijesti

Najave i termini