Hajdukovoj „Biloj noći“ u Berlin 2018. nazočilo 400 prijatelja Hajduka. Društva prijatelja Hajduka (DPH)  Berlin, osnovano je 2015.godine.

Udrugu Društva prijatelja Hajduka (DPH) iz Berlina poveo je u budućnost prvi predsjednik Robert Topić s dopredsjednikom Mirom Bungurom i tajnikom Stipanom Žuljevićem i članovima uprve uz veliku podršku aktualnih članova čija brojka u Berlinu se približava broju od 200 članova.

Robert Topić  predsjednik DPH-a Berlin naglašava kako misli da svaki Hajdukovac mora biti u posjedu članske iskaznice Hajduka koja je dokaz aktivne pripadnosti voljenom klubu, ali i znak potpore Hajduku u borbi za pošteni nogomet u Hrvatskoj!

Društvo prijatelja Hajduka u Berlinu i Njemačkoj ima zadaću da podigne ugled kluba na veću razinu, i upravo na tome tragu organizirali su 1. Bilu noć u Berlinu, na kojoj se okupilo oko 400 članova, prijatelja i simpatizera Hajduka.

Domaćini su na početku večeri prigodnim govorom pozdravili sve nazočne u ime Društva prijatelja Hajduka. Naglasili su kako im je žao da nisu mogli primiti već broj posjetitelja te obećali da će sljedeća Bila noć biti održana u dvorani s većim kapacitetom. Zahvalili su se sponzorima i donatorima večeri. Zahvalili su se svim članovima koji su sudjelovali u organizaciji Bile noći...       Opširnije u tiskanom izdanju Berlinskog magazina BM 186

Video vijesti

Najave i termini