NAJAVA Predavanje o hrvatskom mirovinskom i zdravstvenom osiguranju
U organizaciji Veleposlanstva RH u Berlinu i Hrvatske katoličke misije Berlin u petak, 20. travnja 2018.  s početkom u 19.15 sati u dvorani Hrvatske katoličke misije u Berlinu (Feldstr. 4, 13355 Berlin) održat će se predavanje stručnjaka iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje o temama iz područja hrvatskog mirovinskog sustava, dječjeg doplatka i sustava zdravstvenog osiguranja.
Predavanje će održati stručnjaci za međunarodnu suradnju gđa Marija Barjaktarić-Žuti sa suradnicima iz područja mirovinskog osiguranja i dječjeg doplatka te gđa Sandra Orešić iz područja zdravstvenog osiguranja.

Veleposlanik RH u SR Njemačkoj dr. Gordan Grlić Radman pozvao je Hrvate u Berlinu da nazoče ovom važnom informativnom događaju.Predavanje se organizira kao daljnji doprinos pružanju što kvalitetnijih informacija vezano uz teme koje su u komunikaciji s predstavnicima hrvatskih udruga i pripadnicima hrvatske zajednice u Njemačkoj identificirane kao relevantne i aktualne.

Video vijesti