Gradonačelnik Mostara Mario Kordić za emisiju Kompas RTVHB: Ako bude na predviđenoj lokaciji odgovorno tvrdim da će Mostar za moga mandata dobiti sportsku dvoranu
„Ako rezultati pokažu opravdanost sadašnje lokacije odgovorno tvrdim da će Mostar još za moga mandata dobiti sportsku dvoranu“, obećao je u emisiji Kompas RTV-a Herceg Bosne gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

(Video - Foto) Berlin: Izložba u povodu 30 godina hrvatske neovisnosti – Pogled kroz novinsku fotografiju u veleposlanstvu RH u SR Njemačkoj.
U Veleposlanstvu RH u Berlinu otvorena je izložba fotografija Večernjeg lista pod nazivom “30 godina hrvatske neovisnosti – pogled kroz novinsku fotografiju”. Uz smanjeni broj uzvanika glede zadanih aktualnih epidemioloških mjera izložba je otvorena u Berlinu i prikazuje se po prvi put van granica RH.

Danke Deutschland - 30 godina međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.
Republika Hrvatska obilježiva 30. obljetnicu međunarodnog priznanja, prisjećajući se 15. siječnja 1992. kada je neovisnost RH priznalo 12 tadašnjih članica Europske unije.
Ovo je datuma koji se smatra jednim od najvažnijih događaja u hrvatskoj povijesti.
Mišljenja su to danas Hrvata, kojih po nekim neslužbenim procjenama ima oko pola milijuna u SR Njemačkoj.

Sanja Vlaisavljević gostovala u emisiji Kompas Radio televizije Herceg Bosna: Iako mi prijete nije me strah, a potporu dobivam od ljudi.
 
„Najprljaviji načini prijetnja su komentari i tekstovi o mom obiteljskom životu. Prijetnje su dobivali i moji sinovi. Nije me strah. Ne bojim se“, kazala je u emisiji Kompas RTV-a Herceg-Bosne docentica na Studiju politologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Sanja Vlaisavljević i dodala kako dobiva punu potporu od brojnih ljudi.

Berlin: najava izložbe – „30 godina hrvatske neovisnosti pogled kroz novinsku fotografiju“.
Povodom 30.godina hrvatske neovisnosti u veleposlanstvu Republike Hrvatske u Berlinu 15. siječnja 2022. godine s početkom u 18.00 sati otvara se izložba fotografija Večernjeg lista „30 godina hrvatske neovisnosti. Pogled kroz novinsku fotografiju.“

Novi broj: Berlinski magazin – Broj 226
Berlinski magazin – Broj 226   Siječanj - 2022.
Sadržaj    Berlinski magazin  broj 226
1     Naslovnica
3    Riječ urednika
4    Sadržaj BM 226

Njemačka uvodi strože mjere, nema masovnih proslava Nove godine.
BERLIN (Hina) - Njemačka vlada i vlade saveznih pokrajina dogovorile su u utorak pooštrenje mjera protiv širenja koronavirusa u Njemačkoj koja sadrže ograničenje kontakata i zabranu masovnih okupljanja što se posebice odnosi na sportske događaje.

Video vijesti