2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

Stuttgart: 12. Topas Z – Monroe Cup – Malonogometni turnir u Stuttgartu

Datum:

Stuttgart: 12. Topas Z – Monroe Cup – Malonogometni turnir u Stuttgartu.
U Stuttgartu se održava sredinom siječnja 2023. Jedan od najvećih njemačkih malonogometnih turnira. Tradicionalni turnir na kojem nastupaju ekipe iz cijele Njemačke, Austrije, Švicarske, Hrvatske, BiH i Srbije odigravat će se 14. i 15. siječnja 2023. godine.
Ovo je već 12. izdanje ovog malonogometnog turnira, a u ovom izdanju sudjelovat će maksimalno 32 ekipe, kazao nam je organizator ovog prestižnog turnira, Zoran Primorac iz Stuttgarta.

AUDIO NAJAVA TURNIRA: 12. Topas Z – Monroe Cup Stuttgart 2023

Prvo mjesto na turniru donosi glavnu nagradu najboljoj momčadi turnira u vrijednosti od od 5000 eura, dok će  drugoplasirana momčad zaraditi kao nagradu od 2500 eura. Trećeplasirana momčad zaradit će kao nagradu 1000 eura.

Na kraju 12. Topas Z – Monroe Cup turnira organizatori će proglasiti i dodjeliti nagrade za najboljeg igrača i najboljeg vratara turniru. Izvlačenje skupina za dvodnevni turnir u Stuttgartu održat će se 7. Siječnja s početkom u u 21 sat, a  dvodnevna natjesanja igrat će se u subotu 14. Siječnja i nedjelju 15. Siječnja, kazao nam je Zoran Primorac.

Za ovaj nadolazeći malonogometni spektakl je vrhunski turnir gdje će nastupiti brojni čarobnjaci malonogometnih terena iz nekoliko država a već sada vlada veliko interesovanje za ovu dvodnevnu malonogometnu atrakciju, pogotovo kada se ovo 12. izdanje spektakularnog Topas Z – Monroe Cupa, najvaljuje nakon velike stanke, koja je uslijedila u vrijeme korona pandemije, kada su mnoga sportska natjecanja bila „zaključana“.

12. Topas Z – Monroe Cup – Malonogometni turnir u Stuttgartu odigravat će se u  dvorani Scharrena Stuttgart gdje se očekuje oko 3000 gledatelja sa sjedećim mjestima. To je dvorana koja je upravo namjenjena za ovakove vrste turnira, naglasio nam je Primorac.

Očekuje se velik broj momčadi s hrvatskim igračima iz nekoliko njemačkih gradova.

Po kvaliteti ovaj je turnir možda jači od turnira „Kutija šibica“.

Dolazi dosta kvalitenih igrača iz BiH i Hrvatske u momčadima koje su osvojili titule malonogometnih prvaka na nedavno održanim turnirima.

Pozivam gledatelje da dođu u što većem broju, da damo podršku sudionicima turnira. Djelitelji pravde bit će dokazani i provjereni sudci iz BiH. Završnog dana u nedjelju 15.01. 2023., održat će se dodijela nagrada i proglašenje pobjedniak i najboljih pojedinaca, uz prigodan program u dvorani odigravanja turnira a nakon toga upriličit će mo druženje i zabavu u blizini dvorane, gdje ćemo nastaviti s veseljem i skupa sve proslaviti s pobjednicima i drugim sudionicima 12. Topas Z – Monroe Cup-a 2023. u Stuttgartu, te zu vjernu publiku.

Kazao nam je u najavi, organizator turnira Zoran Primorac iz Stuttgarta, koji je naglasio da će ovo biti vrhunski ugođaj i organizacija, za sve ljubitelje malog nogometa u siječnju 2023. u Stuttgartu.

Dobro došli u Stuttgart, grad gdje su Daimler-Motoren-Gesellschaft i Benz & Cie davne 1926. spajanjem dvoje konkurenata, stvorili svjetski poznati brend proizvođač automobila Daimler-Benz, koji je kasnije preimenovan u Daimler AG, odnosno grad rodno mjesto Mercedes-Benza.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Iz Mostara krajem travnja direktni zrakoplovni letovi za München,Zagreb, Beograd i Italiju

Iz Mostara krajem travnja direktni zrakoplovni letovi za München,Zagreb,...

(Video-Foto) BERLIN Ministar Habijan na konferenciji „Berlinski dijalog o energetskoj tranziciji“ (BETD)

(Video-Foto) BERLIN Ministar Habijan na 10. konferenciji „Berlinski dijalog...

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2024 – Objava o prethodnoj i aktivnoj registraciji birača

Objava o prethodnoj i aktivnoj registraciji birača Predsjednik Republike Hrvatske...

(VIDEO-FOTO) Berlin: Prijem nadbiskupa Nikole Eterovića povodom 11 godina pontifikata pape Franje

(VIDEO-FOTO) Berlin: Prijem nadbiskupa Nikole Eterovića povodom 11 godina...