2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

Automobil se zabio u Brandenburška vrata – Jedna osoba poginula u teškoj nesreći u Berlinu

Datum:

Automobil se zabio u Brandenburška vrata – Jedna osoba poginula u teškoj nesreći u Berlinu

Nešto prije ponoći automobil se pri očito velikoj brzini zabio u Brandenburška vrata najpoznatiju znamenitost njemačkog glavnog grada Berlina i oštetio strukturu spomenika. Vozilo se zapalilo. Vozač je preminuo.

Automobil je potpuno uništen, mnoga pitanja o pozadini incidenta su nejasna .”Prema prvim nalazima, nitko drugi nije ozlijeđen”, objavila je policija na Twitteru. Istražitelji su tijekom noći osigurali tragove na mjestu incidenta na Pariser Platzu u berlinskom okrugu Mitte.

Automobil se zabio se u Brandenburška vrata u nedjelju navečer oko 23.30 dolazeći sa središnje ulice Unter den Linden. Teško oštećeno vozilo ostalo je ukliješteno između dva stupa Brandenburških vrata.

Na masivnim stupovima bile su vidljive crne mrlje i manje krhotine. U početku nije bilo jasno koliko je brzo vozilo vozilo – kao ni identitet vozača i pozadina incidenta. Prema izvješću vatrogasne postrojbe Berlina, na terenu je bilo 30 pripadnika vatrogasne službe. Vatrogasci i policija pronašli su mrtvog muškarca u automobilu, rekao je rano jutros ujutro glasnogovornik policije. Osim njega, najvjerojatnije nitko nije bio u automobilu u trenutku sudara. Identitet vozača i pozadina incidenta još nisu poznati.

Jutros još nije jasno hoće li tijekom dana ponovno biti slobodan pristup trgu ispred Brandenburških vrata, koji je popularan među turistima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Video/Foto SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovća.

SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovća. Apostolski...

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore 2024. do 23.07.2024. godine

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore...

(VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija i izložbom skulptura šest hrvatskih velikana

VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija...