2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

BERLIN SD Croatia Berlin 7er Ü40 ušla u četvrtfinale berlinskog kupa Defendo-Pokal pobjedom od 5:2 protiv FC Internationale 7er.

Datum:

BERLIN SD Croatia Berlin 7er Ü40 ušla u četvrtfinale berlinskog kupa Defendo-Pokal  pobjedom od 5:2 protiv FC Internationale 7er.
Seniorska nogometna momčad SD Croatia Berlin 7er Ü40 u osmini finala berlinskog kupa Defendo-Pokal  pobjedom od 5:2 protiv FC Internationale 7er osigurala je plasman u četvrtfinale ovog renomiranog kupa koji se igra pod imenom Defendo-Pokal u natjecanjima Berlinskog nogometnog saveza (BFV) kupa za Seniore.

Defendo je partner Berlinskog nogometnog saveza od 1. siječnja 2020. godine i snažan osiguravajući partner za BFV i njegove udruge članice.

Seniori SD Croatia Berlin 7er Ü40 u osmini finala berlinskog kupa odigrali su utakmicu na stadionu Am Südkreuz KR2 na malom terenu, na adresi Vorarlberger Damm po hladnom vremenu u večernjem terminu.

Igrači momčadi FC Internationale 7ER  na samom početku utakmice u nekoliko navrata  ozbiljno su pokazali da nisu momčad za podcijeniti, te se u nekoliko navrata zaprijetili dobrim udarcima na vrata odličnog Ivana Pelivana vratara SD Croatia Berlin.

No sve se je već u 7 minutu utakmice  okrenulo na stranu igrača SD Croatia kada iz jedne odlične kombinacije Stipo Vrdoljak dovodi kockaste u vodstvo od 1:0. Igralo se i dalje čvrsto i s obostranim šansama da bi u 44. minutu prvog poluvremena Tomislav Martić postigao pogodak za 2:0 s kojim rezultatoim se otišlo i na odmor.

U drugom poluvremenu, bilo je još više pogodaka, za SD Croatia Berlin dva pogotka je upisao Slobodan Šimunović i jedan Dario Kojundžija.
Kod gostiju dvostuki strijelac bio je Loris Suman.

SD Croatia Berlin je je tako visokom pobjedom od 5:2 osigurala plasman u četvrtfinale berlinskog kupa Defendo-Pokal.
Momčad  je odlično vodio trener i igrač Igor Čaktaš a utakmicu je odlično sudio sudac Axel Fincke.

U Defendo-Pokalu u rangu natjecanja 7er Altliga Ü40 natječe se 96 momčad iz sastava Berlinskog nogometnog saveza. Do sada je zabilježeno 607 pogodaka, odnosno u prosjeku po utakmici 7.1pogodak.

U četvrtfinalu renomiranog kupa Defendo-Pokala u natjecanju Berlinskog nogometnog saveza (BFV) za seniore 7er Altliga Ü40 SD Croatia Berlin u sljedećem izvlačenju očekuje jednog od sljedećih protivnika.
Grünauer BC 1917, SSV Köpenick-Oberspree, Traber-FC Mariendorf , TSV Mariendorf  1887, VfB Hermsdorf ili pobjednika iz dvije utakmice koje još nisu odigrane a to su: BSV Victoria Friedrichshein-SFC Stern  te pobjednika iz utakmice SV Stern Britz 1889 – Viktoria Berlin II.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Iz Mostara krajem travnja direktni zrakoplovni letovi za München,Zagreb, Beograd i Italiju

Iz Mostara krajem travnja direktni zrakoplovni letovi za München,Zagreb,...

(Video-Foto) BERLIN Ministar Habijan na konferenciji „Berlinski dijalog o energetskoj tranziciji“ (BETD)

(Video-Foto) BERLIN Ministar Habijan na 10. konferenciji „Berlinski dijalog...

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2024 – Objava o prethodnoj i aktivnoj registraciji birača

Objava o prethodnoj i aktivnoj registraciji birača Predsjednik Republike Hrvatske...

(VIDEO-FOTO) Berlin: Prijem nadbiskupa Nikole Eterovića povodom 11 godina pontifikata pape Franje

(VIDEO-FOTO) Berlin: Prijem nadbiskupa Nikole Eterovića povodom 11 godina...