2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

EURO 2024. Od sutra online ulaznice za otvoreni trening reperezentacije Hrvatske u Neuruppinu.

Datum:

EURO 2024. Od sutra online ulaznice za otvoreni trening reperezentacije Hrvatske u Neuruppinu.

Javni trening hrvatske nogometne reprezentacije prije početka Europskog prvenstva u SR Njemačkoj održat će se u gradu Neuruppinu u ponedjeljak, 10. lipnja u 18 sati na glavnom trgu stadiona MSV Neuruppin. Ulaz je od 17 sati. Portal za ulaznice bit će aktiviran u utorak, 28. svibnja u 18 sati, a moći će mu se pristupiti putem web stranice MSV-a na www.msv-neuruppin.com i grada na www.msv-neuruppin.com

Za javni trening dopušteno je najviše 4000 gledatelja i potrebna je besplatna ulaznica. Karte su unaprijed podijeljene u nekoliko kontingenata. Dio ide Hrvatskom savezu i članovima MSV-a, paket se distribuira sportskim klubovima okruga preko Ostprignitz-Ruppin sportskog saveza (KSB).

Broj ulaznica je ograničen na četiri po osobi. Domaćini iz Neuruppina preporučuju putovanje javnim prijevozom za trening. Od željezničkog holodvora, postaje Rheinsberger Tor, stadion je udaljen oko dva kilometra hoda.

Parkirališta na Alt-Ruppiner Allee označena su putokazima za vozače. Parkirna mjesta također su dostupna na željezničkim stanicama Neuruppin West i Rheinsberger Tor, na Ernst-Toller-Straße i na Jahnbadu. Na terenu stadiona postoje parking mjesta za osobe s invaliditetom.

Dan ranije, 9. lipnja, organizira se doček reperezentacije Hrvatske. Doček će se održati na školskom trgu u Neuruppinu od 20 sati. “Školski trg, koji je također mjesto za gledanje utakmica tijekom Europskog prvenstva, stoga će postati lokacija za Europsko prvenstvo u Fontanestadtu,” rekao je gradonačelnik Nico Ruhle. Dolazak Hrvata očekuje se kasno poslijepodne. Uz scenski program s glazbom iz Neuruppina, Njemačke i Hrvatske, nastupit će razni sportski klubovi i grupe te ustanove s bogatim programom dobrodošlice za reprezentaciju Hrvatske.

U subotu, 15. lipnja, Hrvatska igra prvu utakmicu na Euro 2024. protiv Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Berlinski magazin – Broj 248 / 07-2024

Berlinski magazin Broj 248 / 07-2024 1 Naslovnica 2 Ministrica Brnjac i...

Video/Foto SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovića.

SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovića. Apostolski...

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore 2024. do 23.07.2024. godine

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore...