2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

VIDEO / FOTO Moreno Čabraja Hrvat iz Berlina šef sigurnosti osiguranja reprezentacije Hrvatske Neuruppinu tijekom Euro 2024.

Datum:

VIDEO / FOTO Moreno Čabraja Hrvat iz Berlina šef sigurnosti osiguranja reprezentacije Hrvatske u baznom kampu u Neuruppinu tijekom Euro 2024.

Moreno Čabraja poznati Hrvat u Berlinu dugi niz godina aktivan je u sportu, prvenstveno borilačkim vještinama. U novootvorenom centru Fitletics Studio, gdje je Moreno Sport jedan dio ove ustanove s timom od četvero ljudi, razgovarali smo s Morenom Čabraja o nizu sportskih tema, kao i o tome da je Moreno Čabraja odabran za šefa sigurnosti osiguranja reprezentacije Hrvatske u baznom kampu u Neuruppinu tijekom Euro 2024.

Fitnes i zdravstveni Studio Fitletics na adresi Uhlandstrasse 111 / Berlin u općini Wilmersdorf-Charlottenburg nudi najmoderniju opremu za treniranje i najbolje mogućnosti vježbanja kao što su TRX trening, funkcionalni trening i još mnogo toga.

Na navedenoj adresi također zainteresirani mogu provoditi sportske znanstvene testove performansi, mjerenja kondicije i testove motoričkih sposobnosti.
Ovdje se o sportašima natjecateljima skrbe profesionalno i precizno.
Riječ je o mjestu gdje će pojedinci pronaći način da ostvare svoje ciljeve.

Fitletics Studio je spoj zdravlja i atletike i želi svima pokazati kako mogu ostvariti svoje sportske ili zdravstvene ciljeve, govori nam Moreno.

Godine iskustva, izvrsno obučeni treneri i terapeuti te puno ljubavi prema onome što radimo osiguravaju najbolje rezultate.

VIDEO: Moreno Čabraja šef sigurnosti osiguranja reprezentacije Hrvatske u baznom kampu u Neuruppinu tijekom Euro 2024.

Sport i zdravlje uvijek i za sve! Moto je to pod kojim već dugi niz godina vrhunski stručnjaci danas okupljeni u Fitletics Studio nude stručne i profesionalne savjete i treninge za sve zainteresirane posjetitelje.

TRENING. TERAPIJA. SAVJETI O PREHRANI.

Nudimo niz usluga i stoga pokrivamo gotovo sve teme iz područja znanosti o treningu, moderne sportske medicine i fizioterapije te znanosti o prehrani.

Ovdje su riješenje za svoje probleme našli i oni koji se žale na bolove u leđima zbog dugog sjedenja, napetosti u vratu, kao i na provišenu tjelesnu masnoću ili na premalo snage i izdržljivosti.

FOTO: Moreno Čabraja šef sigurnosti osiguranja reprezentacije Hrvatske u baznom kampu u Neuruppinu tijekom Euro 2024.

U studiu Fitletics ovim i mnogim drugim temama bave se svaki dan s velikim uspjehom i vesele se što mogu s svojim članovima ostvariti njihove ciljeve.

Fitletics Studio nudi besplatan probni trening i početne konzultacije uz naglasak da s bogatom paletom usluga mogu ponuditi mnogo više od obične teretane, osobnog trenera ili fizioterapeuta.

S atletskim treningom u studiu Fitletics-a vaše će se vještine poboljšati brzo i održivo. Atletski trening je specifičan za sport i provodi se na način da napredujete na zdrav način, naglašava Moreno.

Mogući sadržaji uključuju poboljšanje kondicije, brzine, snage skočnosti ili agilnosti. Također se mogu trenirati kognitivne i koordinacijske vještine.
Atletski treninzi su intenzivni i osiguravaju poboljšanje osnovne fizičke spremnosti.

REHABILITACIJA NAKON OZLJEDA – FIT NAKON OZLJEDE BEZ NUSPOJAVA!

Ozljeda često stane na put sportu i zabrinu svakog ambicioznog sportaša. Pravilnim rehabilitacijskim treningom na ovom mjestu osigurava se uspješno i brzo liječenje ozljede. Ozlijeđeni dijelovi tijela često nisu dovoljno njegovani i prerano se ponovno opterećuju, tako da manja ozljeda može postati dugotrajna.

O svojim sportašima se brinu na najvišoj razini i s najvećom mogućom preciznošću, što znači da se ozljeda uglavnom događa manje nego što je uobičajeno.

PREHRANA JE KLJUČ ZA USPJEŠNOG I ZDRAVOG SPORTAŠA.

Postoji mnogo različitih vrsta dijeta i svaka je složena.
Pomoći ćemo vam da osmislite svoju prehranu prema svojim željama i ciljevima. Bez obzira slijedite li već određeni stil prehrane (npr. veganski ili vegetarijanski) ili se još niste bavili temom prehrane, mi ćemo pronaći pravi način. Čak i kratke dijete mogu uzrokovati gubitak masti ili brzi dobitak na masi. Vaše zdravlje je i ovdje prioritet! Naglašava Moreno, zu naglasak što sve njegov tim Moreno Sports nudi u novootvorenom Fitletics Studio.

Bez obzira jeste li profesionalni sportaš, poslovni čovjek ili student, svatko uživa u svojoj privatnosti u našoj teretani. Također vjerujemo u “kvalitetu ispred kvantitete”!

MORENO ČABRAJA DUGOGODIŠNJI TRENER BORILAČKIH SPORTOVA

Čabraja je aktivan u boksu, kickboxingu i MMA-u kao borac više od 20 godina. Trener B licence Muay Thai, Fitness A i B licenca i osobni trener (Medical Fitness), ukratko bi mogli predstaviti Morena Čabraju.

Moreno Čabraja svoju sportsku karijeru počeo je davne 1996.godine kada je počeo s treninzima karatea. Potom se prebacio na treninge „Jiu Jitsu“ gdje je ostao oko 10 godina u navedenom sportu. Potom je nastavio s treninzima K1 Kik boksa. Tada je upoznao i Ziju Poljo svjetskog kick boks šampiona. Od njega je naučio puno glede borilačkih vještina, naglašava Moreno.

Moreno Čabraja aktualno je i trener boksa i MMA. U Berlinu je organizirao i sportski seminar s proslavljenim hrvatskim borcem Mirkom Filipovićem Cro Cop-om za oko 100 sudionika seminara.

Berlin nije mislio da će Mirko Filipović doći na seminar u Berlin a ja sam ponosan na taj događaj i čuvam vrijednu uspomenu kada je u Berlinu gostovao Mirko „Cro Cop“ Filipović, bivši borac mješovitih borilačkih vještina, hrvatski boksač, kickboksač i K-1 borac, naglašava Moreno Čabraja.

Na zadnjem SP u Katru Moreno Čabraja bio je i član sportske delegacije DFB-a, Njemačkog nogometnog saveza. U Katru je bio šef sigurnosti osiguranja članova obitelji njemačkih reprezentativaca i njihovih prijatelja.

MORENO ČABRAJA HRVAT IZ BERLINA ŠEF SIGURNOST OSIGURANJA REPREZENTACIJE HRVATSKE U BAZNOM KAMPU U NEURUPPINU TIJEKOM EURO 2024.

Moreno Čabraja sprema se za novi poslovni izazov. Za nadolazeće EU nogometno prvenstvo Euro 2024. od strane Njemačkog nogometnog saveza odabran je za šefa sigurnosti reprezentacije Hrvatske u baznom kampu hrvatske reprezentacije tijekom Eura 2024.u Neuruppin-u.

Bazni kamp u Neuruppinu sastoji se od resorta Mark Brandenburg na obali jezera Ruppiner te pripadajućeg trening igrališta Volksparkstadion koje je udaljeno samo sedam minuta vožnje od hotela.

Bit će to velik i odgovoran posao za mene i moj tim, govori nam Moreno Čabraja, koji očekuje od DFB-a koncept sigurnosnog djelovanja, tijekom Euro 2024., glede osiguranja reprezentacije Hrvatske.

Za mene je ovo velika čast da mogu raditi za reprezentaciju Hrvatske, kao član DFB-a. Bit će mi ovo velika uspomena i čast za cijeli život. Naglasio nam je Hrvat Moreno Čabraja, za vrijeme razgovora u novootvorenom Fitletics Studiu koji se nalazi se na adresi Uhlandstraße 111, 10717 Berlin- Wilmersdorf-Charlottenburg.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Berlinski magazin – Broj 248 / 07-2024

Berlinski magazin Broj 248 / 07-2024 1 Naslovnica 2 Ministrica Brnjac i...

Video/Foto SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovića.

SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovića. Apostolski...

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore 2024. do 23.07.2024. godine

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore...