2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

Milijan Brkić: Ne postoji nitko i ništa što bi moglo umanjiti veličinu “OLUJE”.

Datum:

Milijan Brkić: Ne postoji nitko i ništa što bi moglo umanjiti veličinu “OLUJE”.
Milijan Brkić, bivši saborski zastupnik HDZ-a i bivši zamjenik predsjednika HDZ-a koji je bio zapovjednik specijalne jedinice postrojbe Alfe, putem svog Facebook profila je čestitao Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, ali i naglasio kako se treba prisjetiti onih koji su nestali i ni nakon 25 godina se ne zna gdje su im grobovi.
Milijan Brkić čestitao je Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja sljedećim rječima:

ČESTITAM  DAN POBJEDE, DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA
Danas, na 25. obljetnicu veličanstvene VRO “OLUJA”, s iznimnim ponosom i tugom prisjećamo se svih hrvatskih branitelja koji su položili svoje živote za slobodnu Hrvatsku. Svjedoci smo događaja herojskih godina te kao pobjednici u obrambenom Domovinskom ratu čuvamo nepatvorenu istinu, jer bez istine i pravde nema budućnosti u našoj Hrvatskoj. Ne postoji nitko i ništa što bi moglo umanjiti veličinu “OLUJE”. Iza nas stoje časna i hrabra djela.

“Čitavu Hrvatsku moramo oživjeti, čitavu Hrvatsku moramo početi izgrađivati da ona bude zemlja na koju se može ponositi svaki Hrvat, kao što to već danas može, ali i zemlja bogatstva i sreće svih hrvatskih ljudi. Neka je vječna slava svim onim hrvatskim junacima i vitezovima koji su dali svoje živote za to da bi danas hrvatski barjak mogao biti na Zvonimirovoj tvrđavi, da bi Hrvatska mogla imati sigurnu budućnost. I neka nam vječno živi jedina nam Hrvatska,” istaknuo je u svom govoru prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman pri dolasku Vlaka slobode u Knin 26. kolovoza 1995.

Danas je Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. S punim pravom nosimo pobjedu u svojim srcima i dajemo vječnu hvalu i slavu svim žrtvama koje su pale za Hrvatsku i zauvijek ih nosimo u srcima i sjećanju. MI  koji znamo zašto se dogodila “OLUJA”, kako je sve počelo i tko su krivci za izgubljene živote, nismo tražili privilegije i ne treba nam nikakva slava nego bolja Hrvatska za našu djecu i zbog njih ne pristajemo na izjednačavanje krivnje.

Posebno se prisjetimo onih koji su nestali i ni nakon 25 godina ne znamo gdje su im grobovi. Dok ne pronađemo i posljednjeg nestalog hrvatskog branitelja i civila ne smijemo odustati od potrage za njima. Budimo uz njihove obitelji i pokažimo im kako NISU SAMI. S ponosom nastavljamo pobjednički put i slijedimo snove za NAŠU DJECU i bolju Hrvatsku , jer u tome je sva veličina nas kao pobjednika!

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

(VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija i izložbom skulptura šest hrvatskih velikana

VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija...

VIDEO/ FOTO Berlin: Međunarodna konferencija za obnovu Ukrajine – Hrvatski ministar Grlić Radman predstavlja Hrvatsku

Berlin: Međunarodna konferencija za obnovu Ukrajine 3. Konferencija o obnovi...

VIDEO/FOTO “Vatrene” u Neuruppinu dočekalo 5000 Hrvata uz pozdravne riječi veleposlanika Gordana Bakote

VIDEO/FOTO "Vatrene" u Neuruppinu dočekalo 5000 Hrvata Hrvatska nogometna reprezentacija...