2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

TURISTIČKI KLASTER HERCEGOVINA NA ”ITB BERLIN 2023”

Datum:

TURISTIČKI KLASTER HERCEGOVINA NA ”ITB BERLIN 2023”
Nakon prošlogodišnjega uspjeha na svjetskim sajmovima turizma u Tel Avivu (Izrael) i u Londonu (Velika Britanija), Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, zajedno s vladama Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije, s razlogom je pomogla i ovogodišnje međunarodne aktivnosti Turističkoga klastera Hercegovina.

Ovoga tjedna u Berlinu (Njemačka), predsjednik Vlade HNŽ-a dr. sc. Nevenko Herceg, na čelu izaslanstva Klastera, sudjeluje na jednomu od najvećih svjetskih turističkih sajmova – ”ITB Berlin 2023”, na kojem izlaže više od 55 000 subjekata iz 160 zemalja svijeta.

”Vrijedna ekipa Klastera, u partnerstvu s USAID-ovim projektom Turizam, i u suradnji s još nekoliko turističkih agencija i organizacija iz oba bh. entiteta, na sjajan način predstavlja Bosnu i Hercegovinu. Naš štand već prvoga dana privlači veliku pozornost. Ne dvojim kako će se roditi neka nova partnerstva na dobrobit našeg turističkog sektora i uopće prepoznatljivosti i razvitka našeg podneblja, a posebno se pripremamo za četvrtak kada će Vinska cesta Hercegovine imati gala promociju pred nekim od najprestižnijih predstavnika međunarodne turističke industrije”, kazao je ovom prigodom predsjednik Herceg.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

VIDEO/FOTO – SD Croatia Berlin (Ü40 7er) pobjednici berlinskog Defendo-Pokala za Seniore.

SD Croatia Berlin (Ü40 7er) pobjednici berlinskog Defendo-Pokala za...

(VIDEO-FOTO) Gordan Grlić Radman pozdravljan nekoliko puta kao gost na stranačkom kongresu CDU-a u Berlinu

(VIDEO-FOTO) Gordan Grlić Radman pozdravljan nekoliko puta kao gost...

(VIDEO-FOTO) Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović i kancelar Njemačke Olaf Scholz razgovarali danas u Berlinu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović i kancelar Njemačke Olaf...

Friedrich Merz čelnik stranke CDU-a ponovno je izabran s 90 posto glasova na stranačkom kongresu u Berlinu

CDU dao novo povjerenje Friedrichu Merzu. Čelnik stranke CDU-a ponovno...