2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

(Video-Foto) Berlin: Croatia Airlines povezala Berlin i Zagreb dvije europske metropole, direktnim letom.

Datum:

(Video-Foto) Berlin: Croatia Airlines povezala Berlin i Zagreb dvije europske metropole, direktnim letom.

Croatia Airlines, Turistička zajednica grada Zagreba i Hrvatska turistička zajednica u Berlinu su održali zajedničko predstavljanje njemačkim poslovnim novinarima i turističkim agentima.

Poslovna prezentaciju i prijem povodom uspostave zračne linije Berlin-Zagreb-Berlin, održan je u Veleposlanstvu RH u Berlinu, na adresi Ahornstraße 4, 10787 Berlin-Schöneberg.
VIDEO: Berlin: Croatia Airlines pvezala Berlin i Zagreb dvije europske metropole, direktnim letom.

Nakon Covid pandemije ponovno je uspostavljena zračna linija Berlin-Zagreb-Berlin.
Poslovnom prijemu i prezentaciji nove linije Croatia Airlines nazočilo je oko 100 uzvanika.

FOTO GALERIJA:  Berlin: Croatia Airlines pvezala Berlin i Zagreb dvije europske metropole, direktnim letom.

VIDEO: Mato Radić iz Frankfurta (Rukovoditelj prodajnog tržišta centralne Europe Croatia Airlines)

Poslovni susret i prezentaciju moderirala je Ivana Šapina iz veleposlanstva RH u Berlinu a govornici su bili: Gordan Bakota Veleposlanik RH u SR Njemačkoj, Mato Radić iz Frankfurta (Rukovoditelj prodajnog tržišta centralne Europe), Ana Vrinjanin (Stručna suradnica u Odjelu za operativni marketinh Turističke zajednice Grada Zagreba), Johanes Mohrmann iz Berlina (Viši upravitelj poslovnog razvoja za korporativni i poslovni razvoj zrakoplovstva zračne luke Berlin Brandemburg), Oliver Lukšić njemački državni tajnik (državni tajnik ministra za digitalne poslove i promet) i Marija Pavić (Rukovoditeljica prodaje Croatia Airlinesa iz Zagreba).

Na prezentaciji je predstavljena nova sezonska linija Croatia Airlinesa iz Zagreba u Berlin, kojom će hrvatski nacionalni avioprijevoznik izravno povezivati glavne gradove Hrvatske i Njemačke tijekom ljetnog reda letenja.

VIDEO:  Veleposlanik Gordan Bakota
Berlin: Croatia Airlines pvezala Berlin i Zagreb dvije europske metropole, direktnim letom.

Izravni međunarodni letovi Zagreb – Berlin planirani su triput na tjedan – utorkom, petkom i nedjeljom, u razdoblju od 21. svibnja do kraja listopada ove godine. Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji putnicima su dostupne na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com po cijeni već od 164 eura.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ovogodišnje turističke sezone povezivat će Zagreb s 18 međunarodnih odredišta: Amsterdamom, Atenom (via Dubrovnik), Barcelonom, Bečom, Berlinom, Bruxellesom, Kopenhagenom, Frankfurtom, Londonom (Heathrow), Mostarom, Münchenom, Parizom, Rimom (via Split i via Dubrovnik), Sarajevom, Skopljem, Stockholmom, Tiranom i Zürichom.

Croatia Airlines tijekom ove sezone planira povezivati Hrvatsku s ukupno 28 međunarodnih odredišta, odnosno 29 europskih zračnih luka, a zrakoplovi će pritom letjeti na 50 međunarodnih linija. Ukupno je planirano više od 17.200 letova, a u ponudi će biti gotovo 2 milijuna sjedala.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

VIDEO/FOTO Proslava Dan državnosti i Dana Oružanih snaga RH u Berlinu 2024.

VIDEO/FOTO Proslava Dan državnosti i Dana Oružanih snaga RH...

VIDEO/FOTO Turističke predstavnike otoka Brača u Berlinu primio nadbiskup Nikola Eteroviće veleposlanik pape Franje u SR Njemačkoj

VIDEO/FOTO Turističke predstavnike otoka Brača u Berlinu primio nadbiskup...

VIDEO/FOTO – Turistička prezentacija otoka Brača u Berlinu

VIDEO/FOTO – Turistička prezentacija otoka Brača u Berlinu. Predstavništvo Hrvatske...