2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

(Video) Katarina Ćorić Podrumi Andrija Wine & Heritage hotel – ITB 2023. – Sajam turizma  Berlinu.

Datum:

(Video) Katarina Ćorić Podrumi Andrija Wine & Heritage hotel – ITB 2023. – Sajam turizma  Berlinu.

Turistički klaster Hercegovina ima nekoliko točaka dijelovanja pod kojima okuplja svoje članove.

Prvo je promocija Hercegovine gdje kroz predstavljanje na strukovnim sajmovima u Bosni i Hercegovini i inozemstvu daju šansu svojim članicama za zajedničku prezentaciju.

Kroz iskorištavanje potencijala TKH omogućuje uvođenje novih tehnoloških rješenja u svrhu omogućavanja privlačenja novih investicija, sukladno zakonu.

Kroz ostvarenje vizije THK omogučuje članicama zajedničko stvaranje proizvoda i usluga visoke dodane vrijednosti i za najzahtjevnije goste.

Afirmacijom i jačanjem TKH omogućuje članicama stvaranje strateškog partnerstva između članica TKH u cilju razvoja prepoznatljivog brenda turističke destinacije Hercegovine.

Misija TKH je stvaranje strateškog partnerstva između članica TKH u cilju razvoja prepoznatljivog brenda turističke destinacije Hercegovina, destinacije u koju se domaći i strani gosti rado vraćaju. Misija je i je pružanje kontinuirane podrške svojim članicama u povećanju kvalitete postojećih, te razvoju novih autohtonih proizvoda i usluga kroz primjenu novih znanja i tehnologija, te međunarodnih standarda kvalitete.

Jedna od članica TKH je i tvrtka Podrumi Andrija vina & Hertiage hotel iz mjesta Paoča kod Čitluka.

U Berlinu na sajmu ITB 2023., najvećem svjetskog sajma turizma tvrtku je predstavljala Katarina Ćorić s kojom smo u Berlinu razgovarali za RTV HB.

Otac od Katarine Ćorić, Miroslav Ćorić od prvoga dana je uključen u osnivanje i rad Turističkoga Klastera Hercegovina, a trenutno je predsjednik Nadzornog organizacije TKH.

Svi oni koji su kušali vina iz nadaleko poznatih Podruma Andrija, uvjerili su se u vrhunski kvalitet istih, a njihova ponuda dodatno je proširena na Wine & Heritage hotel koji raspolaže i s restoranom kapaciteta oko 200 sjedećih mjesta.

Vinarija je smještena na Paoči, Čitluk; a idealna je za sve ljubitelje dobre kapljice, grupne i individualne obilaske, konferencije, poslovne sastanke i razne vrste proslava.

Paoča “koju sunce ogrijava od samog izlaska do zalaska”, spominje se prvi put 20. svibnja 1306. g. u dubrovačkim arhivima. Dvadesetak kilometara zračne linije udaljena je od mora, s nadmorskom visinom od oko 230 m. Klima joj je mediteranska.

Mjesna znamenitost je izvor Palačak, po kom je mjesto i dobilo ime.Uzgoj vinograda i proizvodnja vina uvijek je bila obiteljska tradicija Ćorića. Priča naše obitelj, kao i poslovanja seže u davnu 1883. godinu kada se rodio djed Šimun Ćorić  (1883. – 1938.). Zahvaljujući svojoj vojnoj spremi i hrabrosti proveo je oko dvanaest godina u vojnoj službi i time zaslužio velika imanja u selu Paoča pokraj Čitluka. Podrumi Andrija d.o.o. smješteni su na adresi  Paoča 54, 88260 Čitluk u Bosni i Hercegovina.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Video/Foto SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovća.

SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovća. Apostolski...

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore 2024. do 23.07.2024. godine

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore...

(VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija i izložbom skulptura šest hrvatskih velikana

VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija...