2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

(Video) Marin Čuljak – Voditelj ureda gradonačelnika Mostara i savjetnik za društvena pitanja. Grad Mostara na ITB-u 2023. u Berlinu.

Datum:

(Video) Marin Čuljak – Voditelj ureda gradonačelnika Mostara i savjetnik za društvena pitanja – Grad Mostara na ITB-u 2023. u Berlinu.

Grad Mostar u Berlinu na najvećem svjetskom sajmu turizma

Od 7. do 9. ožujka Grad Mostar nazočio je u Berlinu na najvećem svjetskom sajmu turizma Sajam ITB Berlin koji okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 160 zemalja.

Grad Mostar u Berlinu je na najvećem svjetskom sajmu turizma prezentirao svoje turističke potencijale. U izaslanstvu Grada Mostara u Berlinu su boravili su savjetnik gradonačelnika Marin Čuljak, stručna suradnica za turizam u Službi za gospodarstvo Grada Mostara Ivana Avmedovski i stručni savjetnik za strategiju razvoja i koncesije Mia Drmać.

Pod sloganom „Upravljanje transformacijom“, na sajmu su vodeći stručnjaci iz industrije raspravljali o trenutačnim izazovima za globalnu turističku industriju, nakon COVID-19 pandemije i s nedostatkom radne snage. Bilo je govora i o klimatskim promjenama, opskrbi energijom i globalnim sigurnosnim politikama, uvažavajući njihov popriličan utjecaj na tijekove u turizmu i industriji putovanja. Na Sajmu su se susreli i glavni donositelji odluka, stručnjaci i kupci iz svih područja turističkog lanca vrijednosti kako bi ostvarili nove poslovne kontakte i ugovorili nove poslove te se informirali o relevantnim temama i aktualnim trendovima u turizmu.

U Berlinu na najvećem svjetskom sajmu turizma ITB 2023. Grad Mostar se predstavio pod sloganom ” The most exciting destination in the World”.

Delegacija Mostara na čeli s Marinom Čuljkom bila je zadovoljno posjetom ovom najvećem turističkom sajmu u svijetu i razgovorima koje su vodili u Berlinu.

Marin Čuljak je za RTV HB naglasio njegove dojmove i očekivanja od sajma u Berlinu koji je finalna utakmica pred turističku žetvu 2023.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Video/Foto SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovća.

SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovća. Apostolski...

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore 2024. do 23.07.2024. godine

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore...

(VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija i izložbom skulptura šest hrvatskih velikana

VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija...