2000. - 2023.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
23 godine s Vama!

2000. - 2023.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
23 godine s Vama!

ŽIVOT S VIRUSOM COVID -19 – Gosti eMeđimurja Zoran Andročec, Dragutin Novak i glazbenik Mirko Švenda Žiga

Datum:

ŽIVOT S VIRUSOM COVID -19 – Gosti eMeđimurja Zoran Andročec, Dragutin Novak i glazbenik Mirko Švenda Žiga.
Gosti  emisije ‘Života s virusom’ bili su Zoran Andročec (Düsseldorf) direktor gospodarskog udruženja INGRA-DET i Dragutin Novak vlasnik poduzeća Elting d.o.o. iz Pušćina, koji iza sebe ima 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, 70-ak zaposlenih te otvorene podružnice u Sloveniji i Njemačkoj te poznati glazbenik Mirko Švenda Žiga.

U današnjoj podcast video emisiji eMeđimurja voditelj Miljenko Ovčar razgovarao je na temu poslovanja u doba koronavirusa u Hrvatskoj i Njemačkoj s gospodarstvenicima Dragutinom Novakom iz  tvrtke Elting te Zoranom Andročecom iz udruženja INGRA-DET te poznatim glazbenikom Mirkom Švendom Žigom.

U  današnjoj video podcast emisiji uživo na Facebooku eMedjimurja, „Život s koronavirusom“ voditelja Miljenka Ovčara, razgovarao je  s gospodarstvenicima Dragutinom Novakom, vlasnikom poduzeća Elting d.o.o. iz Pušćina, koji iza sebe ima 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, 70-ak zaposlenih te otvorene podružnice u Sloveniji i Njemačkoj i Zoranom Andročecom (Düsseldorf) direktorom gospodarskog udruženja INGRA-DET koje u Hrvatskoj i Njemačkoj okuplja više od 2500 radnika.

U emisiji je sudjelovao i najpoznatiji međimurskoi glazbenika Mirka Švenda Žigu koji je dao osvrt kakva je trenutna situacija u glazbenoj struci te predviđanja hoće li se ove godine održavati zakazane manifestacije.
POGLEDAJTE VIDEO:

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Novi broj – Berlinski magazin BM 247

Novi broj Berlinski magazin BM 247 Prosinac /Dezember 2023 Sadržaj Berlinski...

(Foto-Video) Hrvatska nastava Berlin – Predstava „Zagrljaj kojeg pamtim“ Gradskog kazališta mladih Split (GKM).

(Foto-Video) Hrvatska nastava Berlin - Predstava „Zagrljaj kojeg pamtim“...