2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

(Video) Ante Kozina – Hotel Notre Dame – Međugorje  i Prva turistička agencija u Međugorju- ITB Berlin 2023.

Datum:

(Video) Ante Kozina – Hotel Notre Dame – Međugorje  i Prva turistička agencija u Međugorju- ITB Berlin 2023.

Nakon prošlogodišnjega uspjeha na svjetskim sajmovima turizma u Tel Avivu (Izrael) i u Londonu (Velika Britanija), Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, zajedno s vladama Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije, s razlogom je pomogla i ovogodišnje međunarodne aktivnosti Turističkoga klastera Hercegovina (TKH).

Među članovima TKH u Berlinu je boravio i Ante Kozina vlasnik Hotela Notre Dame iz Međugorja čiji je otac začetnik i prve turističke agencija u Međugorju.

Hotel Notre-Dame je moderno uređen hotel udaljen 400m od crkve sv. Jakova u Međugorju. U vlasništvu je obitelji Kozina i u sastavu putničke agencije Global-Međugorje koja je jedna od prvih putničkih agencija otvorenih u Međugorju.

Hotel je moderno uređen po najvišim standardima hotelijersko-turisticke djelatnosti.

Ukoliko u Međugorju želite provesti vrijeme ispunjeno u miru i tišini a usto imati vrhunsku uslugu i prijateljsku atmosferu onda je naš hotel pravo mjesto za vas, kazao nam je Ante Kozina na sajmu turizma u Berlinu u razgovoru za RTV HB.

Hotel „Notre Dame“ iz Međugorja ima poveznicu s Francuskom i jednim dijelom Antinog studiranja u toj zemlji, koji nosi ime po Katedrali Notre-Dame de Paris (ili jednostavno Notre-Dame “Naše Gospe”, po katedrali crkve Pariške nadbiskupije posvećena Blaženoj Djevici Mariji.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Video/Foto SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovća.

SREBRENI JUBILEJ: Proslava 25. godišnjice biskupstva nuncija Nikole Eterovća. Apostolski...

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore 2024. do 23.07.2024. godine

Registracija birača izvan Bosne i Hercegovine za lokalne izbore...

(VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija i izložbom skulptura šest hrvatskih velikana

VIDEO/FOTO) U Neuruppinu predstavljena hrvatska turistička ponuda izložbom fotografija...