2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

(Video) Leipzig: Uspješan nastup tvrtke Sedlar iz Zagreba – Međunarodni sajam dobavljača za dijelove, komponente, module i tehnologije

Datum:

(Video) Leipzig: Uspješan nastup tvrtke Sedlar iz Zagreba – Međunarodni sajam dobavljača za dijelove, komponente, module i tehnologije

U Leipzigu je završen Međunarodni sajam dobavljača za dijelove, komponente, module i tehnologije na kojem se predstavila tvrtka iz Sedlar iz Zagreba.

O uspješnoj prezentaciji tvrtke Sedlar iz Zagreba u Lepzigu smo orazgovarali s vlasnikom tvrtke Josipom Sedlarom.

Međunarodni sajam dobavljača za dijelove, komponente, module i tehnologije – održava se kao događaj licem u lice u izložbenom centru Leipzig.

Tvrtka Sedlar d.o.o. je specijalizirana za visoko kvalitetnu obradu metala. Od 1993. godine razvijamo serijsku proizvodnju te pojedinačnu /custom made proizvodnju prema specifičnim zahtjevima klijenata, kazao nam je u leipzigu Josip Sedlar.

U proizvodnom asortimanu nalaze se različiti proizvodi od metala namijenjeni primjeni u građevini i industriji i kućanstvu. U mogućnosti smo odgovoriti na najzahtjevnije projekte strojne i ručne obrade različitih materijala. U sklopu strojne obrade tvrtka je specijalizirana za pružanje usluga CNC glodanja i CNC tokarenja, planskog brušenja i zavarivanja, CNC savijanja i obrade lima, izrade konstrukcija od različitih metala te zavarivanja i poliranja (partneri Končar, Bechtel, Bertol i dr.).

Dvjestotinjak proizvoda iz vlastitog asortimana poput kutnika, veznih pločica, nosača polica, nosača rukohvata, napinjača za žicu, vijčane robe plasiramo na domaće tržište (veledistributeri te trgovački lanci Pevec, Građa, Uradi sam i sl.), ali i izvozimo putem trgovačkih lanaca na regionalno tržište (Srbija i BiH) kao i u EU, kazao nam je Jospi Sedlar.

Također, izrađujemo bravarske konstrukcije i podkonstrukcije za opremanje interijera i eksterijera (ShoeBeDo, Vjenčanice Sposa, Miss Sixty). Ponosni smo na dugogodišnju suradnju s partnerima za usluge plastifikacije, pocinčavanja, galvanske obrade, CNC laserskog rezanja lima.

Veselimo se custom made projektima – od vaše ideje, preko nacrta do konačnog proizvoda, kazao nam je Josip Sedlar.

Raznovrsni strojevi i bogato iskustvo omogućuju nam više osnu kompleksnu strojnu obradu metalnih poluproizvoda i proizvoda po nacrtu naručitelja (custom made). Naši naručitelji mogu očekivat visoku kvalitetu i preciznost strojne obrade i korektan poslovni odnos. Uz CNC strojnu obradu (upravljanje strojem pomoću računala) raspolažemo i visokokvalitetnim strojevima za klasičnu obradu.

Zahvaljujući našem iskusnom stručnom timu programera i operatera svaki posao odrađujemo maksimalno korektno i u razumnom vremenskom roku. Sve crteže i programe obrađujemo u suvremenom CAD-CAM programu što uvelike skraćuje vrijeme od ideje do proizvodnje te omogućava kvalitetne prezentacije i simulacije našim kupcima, a njima osigurava praćenje razvoja projekta u svim fazama.

Primjer custom made projekta je i Elektronička cigareta.

Kvaliteta i preciznost naše strojne obrade i tehničkih rješenja ogleda se u izradi e- cigarete koja je izvrsno ocijenjena na svjetskom tržištu i privukla mnogobrojne kupce.

U suradnji s tvrtkom GEO VEKTOR razvili smo nekoliko prototipa i više modela elektronske cigarete. Za cigarete smo razvili tehnologiju za serijsku proizvodnju. Svaki od modela cigareta koju smo serijski proizveli je ostvario zamjetan uspjeh na svjetskom tržištu. Recenzije modela su izrazito pozitivne, kazao nam je Josip Sedlar izmežu ostaloga na sajmu u Leipzigu, gdje se tvrtka Sedlar odlično prezentirala pod hrvatskim imenom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

(VIDEO-FOTO) – Podjela medalja djeci i Radionica recikliranja kravate CroaTie povodom 40. godina Hrvatske zajednice u Berlina

(VIDEO-FOTO) - Podjela medalja djeci i Radionica recikliranja kravate...

(Video-Foto) Berlin: Hrvatski pijanist Maksim Mrvica održao koncert u berlinskom kazalištu Admiralspalast

SVJETSKA TURNEJA - KOLEKCIJA Virtuozni pijanist Maksim Mrvica, dobitnik MTV...

(VIDEO-FOTO) 40. godina Hrvatske zajednice u Berlina

Hrvatska kulturno-umjetnička i športska zajednica e.V. Berlin svečano obilježava...

Najava: Hrvatski pijanist Maksim Mrvica 30.04.2024. nastupa u berlinskom kazalištu Admiralspalast.

Hrvatski pijanist Maksim Mrvica 30.04.2024. nastupa u berlinskom kazalištu...