2000. - 2023.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
23 godine s Vama!

2000. - 2023.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
23 godine s Vama!

19.Memorijal vukovarskih branitelja – Zajednička selekcija HSK Njemačke i Švedske u Vukovaru

Datum:

19.Memorijal vukovarskih branitelja – Zajednička selekcija Njemačke i Švedske u Vukovaru

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava danas je svečano otvorio Memorijal vukovarskih branitelja – nogometni turnir U-14, koji se do nedjelje održava u Vukovaru i Bogdanovcima.

19.godinu za redom mladi nogometaši iz Hrvatske i dijaspore kroz sport i zajedništvo upoznaju Vukovar u sadašnjosti, ali i njegovu povijest te stvaraju nova prijateljstva.

Mladim nogometnim nadama želim puno sportskog uspjeha te zahvaljujem Hrvatskom nogometnom savezu, Ministarstvu hrvatskih branitelja, braniteljskim udrugama te svima koji već dugi niz godina sudjeluju u organizaciji, a Grad Vukovar će i u budućnosti podupirati ovakve hvale vrijedne događaje, kazao je danas gradonačelnik Vukovara Penava.

Na turniru sudjeluju sljedeće momčadi: HSK Njemačka i Švedska, NK Varaždin, HNK Šibenik, Selekcija Hrvata Austrija i Švicarska, HNK Hajduk Split, HNK Vukovar 1991, NK Lokomotiva Zagreb, HNK Rijeka, Selekcija Hrvata Kanada i Amerika, NK Osijek, GNK Dinamo Zagreb i HNK Cibalia Vinkovci.

Izabrene igrače U-14 iz Njemačke, koji igraju u jednom timu ove godine sa selkcijom Švedske pod imenom HSK Njemačke i Švedske predvodi Danijel Lučić, koji je dugogodišnji sudionik ovoga turnira, kao trener i voditelj  odabranih igračima iz Njemačke, pod imenom HSK Njemačke, odnosno ove godine zajedničkim imenom HSK Njemačke i Švedske.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano