2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

Božićni domjenak Hrvatske zajednice e. V. Berlin

Datum:

(VIDEO i FOTO)  BERLIN: Božićni domjenak Hrvatske zajednice e. V. Berlin.
Božićni domjenak 2019. i druženje članova i prijatelja Hrvatske kulturno umjetničke i športske zajednice e.V. Berlin započeo je svečanom pijesmom Ave Maria (Schubert) koju je  odlično izvela Lili Vlahov, članica HZ Berlin.

Na početku večeri nazočne je pozdravila predsjednica HZ Karmen Meić. Pozdravila je ispred veleposlanstav RH Petru Radić prvu tajnicu. Zahvalila je svima na dolasku, zahvalila je medijima koji prate rad HZ.
Najavila je nove projekte koji slijede u 2020. godini. Istaknula je da je jedan od velikih projekata i putovanje HZ na svjetsku smotru folklora koja će se održati u u San Remu. Bit će mjesta i za neke nove članove, pa eto vam prilike da se učlanite u HZ i putujete s nama sredinom travnja od 18.04.-23.04. 2020.

Zahvalila je na nastupima folklora i Lastavicama, te svima koji su donijeli kolače za ovo druženje.
Uživajte večeras u glazbi našeg dragog člana Damira Kozarića i njegovih glazbenika. Uživajte u HZ, nekako evo svi se već jako dobro poznamo i pokušavamo se upoznati. Ajmo biti dobri ljudi, kazala je predsjednica Meić.
OVDJE POGLEDAJTE VIDEO: Božićni domjenak Hrvatske zajednice e. V. Berlin

U programskom dijelu večeri prve su nastupile članice velikog folklora Hrvatske zajednice Berlin koje su zapjevala „Rodilo ti žito i šenica“  i „Narodi nam se“.
U nastavku večeri nastupile su članice vokalne skupine Lastavice koje su odpjevale pjesme „Dugo u noć“ i
“Svim u zemlji Hrvatskoj, svima na svijetu tom! – Božić je, Božić je, u srcu mom i tvom…. Ljubav je ljudima dom.. i tu je svak na svom“.

U glazbenom dijelu večeri nastupili su odlični glazbenici Damir Kozarić, Slavo Batinić i J. Rusmir, koji su zabavljali nazočne do kasnih sati.
Predsjednica HZ Karmen Meić pozvala je sve zainteresirane da u prostorijama Hrvatske zajednice dočekaju i Novu 2020. godinu. Ulaznice su već u predprodaji i mogu se kupiti za 45 Euro. U novogodišnjoj noći nazočne će zabavlljati Tomi Gelo i Dražen Podoljak.
OVDJE POGLEDAJTE FOTO GALERIJU: Božićni domjenak Hrvatske zajednice e. V. Berlin
{gallery}hzbozicnazabava_2019{/gallery}

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

VIDEO/FOTO Proslava Dan državnosti i Dana Oružanih snaga RH u Berlinu 2024.

VIDEO/FOTO Proslava Dan državnosti i Dana Oružanih snaga RH...

VIDEO/FOTO Turističke predstavnike otoka Brača u Berlinu primio nadbiskup Nikola Eteroviće veleposlanik pape Franje u SR Njemačkoj

VIDEO/FOTO Turističke predstavnike otoka Brača u Berlinu primio nadbiskup...

VIDEO/FOTO – Turistička prezentacija otoka Brača u Berlinu

VIDEO/FOTO – Turistička prezentacija otoka Brača u Berlinu. Predstavništvo Hrvatske...