2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

Najava: Hrvatski pijanist Maksim Mrvica 30.04.2024. nastupa u berlinskom kazalištu Admiralspalast.

Datum:

Hrvatski pijanist Maksim Mrvica 30.04.2024. nastupa u berlinskom kazalištu Admiralspalast.
SVJETSKA TURNEJA – KOLEKCIJA
Virtuozni pijanist Maksim, dobitnik MTV Music Awardsa i glavnih nagrada na mnogim renomiranim međunarodnim glazbenim natjecanjima, u Njemačkoj će sa svojim orkestrom izvesti svoj klasični crossover show “THE COLLECTION” izvodeći najveće hitove svih vremena Queena, Coldplaya , John Legend, svirajući teme iz filmova kao što su The Godfather, Pirates of the Caribbean, Game of Thrones, kao i najveće komade sa svojih prethodnih deset albuma poput Flight of the Bumblebee, In The Hall of the Mountain King i mnogo više.

Nakon što je prodao više od 5 milijuna albuma diljem svijeta i koncertirao na 4 kontinenta, oduševljavajući svoju publiku u svakoj prilici, očekuje se nastup u Njemačkoj 30. travnja 2024. u Berlinu, u kazalištu Admiralspalast.

WORLD TOUR – THE COLLECTION
Der virtuose Pianist Maksim, Gewinner der MTV Music Awards und Hauptpreise bei vielen renommierten internationalen Musikwettbewerben, wird zusammen mit seinem Band-Orchester seine Klassik-Crossover-Show

„THE COLLECTION“ in Deutschland aufführen und dabei die größten Hits aller Zeiten von Queen, Coldplay, John Legend, Themen aus Filmen wie The Godfather, Pirates of the Caribbean, Game of Thrones, sowie die größten Stücke aus seinen vorherigen zehn Alben wie Flight of the Bumblebee, In The Hall of the Mountain King und viel mehr spielen.

Nach mehr als 5 Millionen verkauften Alben auf der ganzen Welt und Konzerten auf 4 Kontinenten, die sein Publikum bei jeder Gelegenheit begeistern, steht er nun kurz davor, am 30. April 2024 in Berlin im Admiralspalast Theater die Bühne in Deutschland zu betreten.

Biografija

Pijanist hrvatskog podrijetla Maksim Mrvica jedan je od najprodavanijih klasičnih – crossover pijanista na svijetu.
Maksim je obećavao rano, završivši školovanje na «The Franz Liszt Academy of Music» u Budimpešti i «Alexander Scriabin Conservatoire» u Parizu, nakon što je već osvojio prvu nagradu na Državnom natjecanju u Hrvatskoj, kao i prvu nagradu na Pijanističkom natjecanju Rubinstein u Francuskoj.

Nakon potpisivanja ugovora s diskografskom kućom EMI, album “Piano Player” prodan je u više od 4 milijuna primjeraka. Postigao je dvostruku platinu u Hong Kongu i zlatni status u Singapuru i mnogim drugim zemljama.

Održao je turneju 20 gradova u Japanu koja se smatra najvećom turnejom ikada međunarodnog umjetnika. Uspjeh turneje doveo je do poziva Moskovskog filharmonijskog orkestra da nastupi kao solist te Chopinovog društva u Varšavi za proslavu dvjestote obljetnice Chopinova rođenja.

Maksimov uspjeh obuhvaća više od svijeta klasične glazbe, dopirući do raznolike publike. Njegov je rad uvršten na službeni album Olimpijskih igara i osvojio je MTV nagradu za najbolji debitantski crossover album godine, kao i više od 120 milijuna posjeta na YouTubeu.

Njegov glazbeni stil ruši granice između glazbenih žanrova, od klasične i filmske glazbe do popa i elektronike u suradnji s EMI, Sony i Universal.

Nastupao je na prestižnim mjestima i događajima kao što su Roundhouse u Londonu, Suntory Hall u Tokiju, Great Hall of the People u Pekingu, Sydney Opera House, Mercedes-Benz Arena Shanghai, CCTV Spring Gala Festival i mnogi drugi.

Njegova umjetnička raznolikost nadilazi glazbu i prelazi u područje mode, gdje je njegova suradnja s vodećim brendovima kao što su Dolce&Gabbana, Armani i Christian Dior dovela do toga da ga je Vogue Homme proglasio najbolje odjevenim muškarcem. Ostali brendovi koje je privukla njegova karizma i golemi talent uključuju American Express, BMW, Samsung, Star Alliance i Yamahu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

(VIDEO-FOTO) – Podjela medalja djeci i Radionica recikliranja kravate CroaTie povodom 40. godina Hrvatske zajednice u Berlina

(VIDEO-FOTO) - Podjela medalja djeci i Radionica recikliranja kravate...

(Video-Foto) Berlin: Hrvatski pijanist Maksim Mrvica održao koncert u berlinskom kazalištu Admiralspalast

SVJETSKA TURNEJA - KOLEKCIJA Virtuozni pijanist Maksim Mrvica, dobitnik MTV...

(VIDEO-FOTO) 40. godina Hrvatske zajednice u Berlina

Hrvatska kulturno-umjetnička i športska zajednica e.V. Berlin svečano obilježava...

U Bruxellesu raste otpor još jednom mandatu Ursule von der Leyen kao predsjednice Europske komisije

U Bruxellesu raste otpor još jednom mandatu Ursule von...