2000. - 2023.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
23 godine s Vama!

2000. - 2023.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
23 godine s Vama!

Veleposlanstvo BiH u Berlinu zatvoreno zbog vanrednih okolnosti i mjera u cilju preventivne zaštite od potencijalnog širenja zaraze virusom COVID-19.

Datum:

Veleposlanstvo BiH u SR Njemačkoj u Berlinu zatvoreno  do kraja mjeseca u cilju od preventivne zaštite građana i osoblja Ambasade od potencijalnog širenja zaraze virusom COVID-19.
Veleposlanstvo Bosne i Hercegovine sa sjedištem u Berlinu odaslalo je važno obavještenje.

Obavještavaju se korisnici konzularnih usluga veleposlanstva BiH u Berlinu, da u vremenu od 25.08. do 31.08.2020. godine, zbog vanrednih okolnosti i mjera ustanovljenih u cilju preventivne zaštite građana i osoblja veleposlanstva, od potencijalnog širenja zaraze virusom COVID-19, velepolsanstvo BiH u Berlinu neće obavljati rad sa strankama.
 
Ostvarivanje kontakta s osobljem veleposlanstva će u gore navedenom periodu biti moguće isključivo putem dežurnog telefona za hitne i vanredne situacije, koji glasi: +49 17 869 499 37.

Uz izraze zahvalnosti za svu do sada iskazanu spremnost na suradnju u borbi protiv širenja aktuelne pandemije, molimo za vaše razumijevanje, stoji u priopćenju na internetskim strabnicama veleposlanstva BiH u Berlinu.

Kako neslužbeno saznajemo, do zatvaranja veleposlanstva BiH u Berlinu, došlo je iz preventivnih mjera a sumnja se na ulazak osobe ili više osoba koje su bile u kontaktima s zaraženim ili same zaražene virusom COVID-19, u prostorije veleposlnastva BiH u SR Njemačkoj u Berlinu.

Veleposlanstvo BiH u SR Njemačkoj nalazi se u Berlinu na adresi: Ibsenstraße 14, 10439 Berlin.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano