2000. - 2024.
Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

2000. - 2024.

Najstariji mjesečnik u Njemačkoj
24 godine s Vama!

(VIDEO) HKM Berlin: Prikupljeno 19.065,00 €. – Završila akcija za pomoć za obnovu porušenog samostana časnih Sestara Naše Gospe

Datum:

(VIDEO) HKM Berlin: Završila akcija za pomoć za obnovu porušenog samostana časnih Sestara Naše Gospe. Prikupljeno 19.065,00 €.
Nakon svete Misu povodom blagdana Duha Svetoga  i Dana državnosti Republike Hrvatske u HKM Berlin koju je predslavio nadbiskup Nikola Eterović, vjernicima se s obavjisti o završenoj akciji za pomoć za obnovu porušenog samostana časnih Sestara Naše Gospe u Zagrebu, obrati župnik HKM Berlin fra Zvonko Tolić.


Naglasio je sljedeće:
Draga braćo i sestre mi smo, to je i naš nadbiskup spomenuo, jednim dijelom u svojoj propovijedi, kao solidarni sa žrtvama potresa u Zagrebu imali akciju pomoći za porušeni samostan časnih sestara Naše Gospe u Zagrebu.

VIDEO: Fra Zvonko Tolić

Ukupno smo preko pay-pal računa preko našeg konta, pomoću, odnosno vaših sredstava koje ste nam davali osobno ili što su mladi skupili, prikupili 19.105 eura. Od srca vam svima hvala, hvala vama i vašim obiteljima i neka dobri Bog dobrom vrati za sve što se učinili. Pismo zahvale sredstava je na našoj internetskoj stranici, pa ga možete tamo pročitati.

U pismu zahvale za sredstava koja su prikupljena na interenstskoj stranici HKM piše sljedeće:
Dragi svi,
završili smo akciju pomoći porušenom samostanu časnih sestara Naše Gospe u Zagrebu. Ukupno smo preko PayPal računa, našeg konta, pomoći mladih naše misije te Vaših osobnih uplata prikupili 19.065,00 €.
Od srca svima hvala i neka Vama i Vašim obiteljima dobro Bog dobrom vrati!

Na interenstskoj stranici HKM Berlin objavljeno je pismo zahvale Sestara iz Zagreba
Dragi naši poznati i nepoznati dobročinitelji!
Tijekom akcije prikupljanja pomoći za obnovu naših dvaju samostana u Zagrebu, puno smo se puta divile vašoj nesebičnosti i zahvaljivale Bogu koji vas je na to potaknuo preko fra Zvonka Tolića.

Želimo vam svima, potpisanima i anonimnima, izraziti svoju veliku zahvalnost i obećati da ćemo i nadalje moliti za vas, za vaše obitelji i za potrebe u kojima se nalazite. U teškim danima koji nas sve ponekad zadese, prisutnost i pomoć dobrih ljudi i međusobna podrška pomažu nam kroz njih lakše proći! Vi ste nama bili i ostajete znak Božje milosrdne ljubavi i Njegove brige za nas.

Čim obnovimo svoje prostore, moći ćemo nastaviti u njima činiti dobro. Puno smo puta mogle ugostiti ljude koji su zbog svoga liječenja ili prateći svoju dječicu došli u Zagreb. Nadamo se da ćemo to opet ubrzo moći činiti. Neka nas sve u našem životnom hodu i rastu prema svetosti prati zagovor naše drage Majke Marije!
Za vas mole Sestre Naše Gospe iz Zagreba

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti Berlinski magazin i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Podijelite vijest:

spot_img

Najčitanije

Povezane vijesti
Povezano

Iz Mostara krajem travnja direktni zrakoplovni letovi za München,Zagreb, Beograd i Italiju

Iz Mostara krajem travnja direktni zrakoplovni letovi za München,Zagreb,...

(Video-Foto) BERLIN Ministar Habijan na konferenciji „Berlinski dijalog o energetskoj tranziciji“ (BETD)

(Video-Foto) BERLIN Ministar Habijan na 10. konferenciji „Berlinski dijalog...

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2024 – Objava o prethodnoj i aktivnoj registraciji birača

Objava o prethodnoj i aktivnoj registraciji birača Predsjednik Republike Hrvatske...

(VIDEO-FOTO) Berlin: Prijem nadbiskupa Nikole Eterovića povodom 11 godina pontifikata pape Franje

(VIDEO-FOTO) Berlin: Prijem nadbiskupa Nikole Eterovića povodom 11 godina...